Klar til foråret / Ready for spring

🇩🇰 Det var dejligt med lidt sol efter den gråe og regnfulde marts, vi hidtil har haft. Jeg havde købt lidt hornvioler og sat ind i drivhuset, hvor de kan vokse sig frodig inden jeg planter dem ud – og det bliver nok idag og i de kommende dage. der er en del at rydde op og klippe tilbage efter vinteren, og det vil tage noget tid i vores store have, men nu skal vi have lidt forår i krukkerne – også foran butikken, som jo skal se pæn ud, når vi holder åben i påske den 18./19./20. april fra 13-17. God søndag til jer alle sammen!

🇬🇧 So lovely to see the sun after a very grey and rainy March. I had bought pansies already a week ago and put them into the greenhouse, so now they have lots of blossoms and are ready to get planted into my pots. There is quite a bit to tidy up in our big garden, but so lovely to get the first early spring flowers planted, and the rest will be done step by step. And of course there will also be pretty pansies outside the shop when we open at Easter the 18./19./20. April from 13-17. Have a wonderful sunday everyone!